Om oss

Snickarglädjen är något vi söker hos alla våra medarbetare. Slå oss en signal så kan vi prata om ditt nästa projekt.

031-309 50 00

Göteborgs Bygghantverk är din totalentreprenör

Göteborgs Bygghantverk AB är ett byggföretag i Göteborg. Vi utför allt inom bygg, EL och VVS för både företag och privatpersoner. Kontakta oss idag för högkvalitativa byggtjänster i Göteborg.

Vi utför allt från den lilla renoveringen till nybyggnation oavsett om det är lösvikreshus eller murat, vi tar hand om allt i ett projekt. Då vi har samtliga behörigheter som krävs vid en byggnation eller större renovering. Vi har även ett tätt samarbete med både arkitekter, konstruktörer, KA samt oberoende besiktningsmän.

Förutom att vi utför allt inom byggnadssnickeri har vi följande behörigheter:

Då vi har den viktigaste kompetensen och behörigheten ”in-house” fortlöper våra arbeten smidigt utan långa ledtider samt att vi fortlöpande har kontroll över alla delar i Ditt projekt. Samtidigt blir kommunikationen mellan oss som entreprenör och dig som kund mkt enklare och bättre! I och med detta erbjuder vi helhetslösningar på hela eller delar av ditt projekt och kan på så sätt underlätta din vardag samt bringa samman den kunskap och tjänster som behövs för just ditt unika projekt. 

Badrumsrenovering, om och tillbyggnationer, renovering,  el och VVS-arbeten, fasad- och måleriarbeten, tak- och fönsterbyte. Vi utför allt detta och mer därtill för att säkerställa ditt behov och önskemål.

Göteborgs Bygghantverk är ett hängivet byggföretag med rötterna djupt i Göteborgs hjärta. Sedan vår start 2014, har vi strävat efter att erbjuda exceptionellt hantverk, innovativa lösningar och en service som överträffar förväntningarna.

Vårt företag föddes ur passionen hos våra grundare, Martin och Robert. Med deras omfattande erfarenhet och ett gemensamt engagemang för högsta kvalitet, har de skapat ett byggföretag som är känt för sin integritet, pålitlighet och skicklighet.

Vi har en bred kompetens och kan erbjuda en rad tjänster, allt från om- och tillbyggnationer till nybyggnationer, badrumsrenoveringar, el, snickeri, fönster och VVS. Oavsett omfattningen på ditt projekt, har vi kapaciteten att erbjuda en skräddarsydd lösning som möter dina unika behov och önskemål.

Som en del av vår vision att vara en långsiktig partner för våra kunder, lägger vi stort fokus på att skapa varaktiga relationer. Vi strävar efter att alltid leverera högsta kvalitet i våra arbeten och att överträffa kundernas förväntningar vid varje tillfälle.

Vårt team på Göteborg Bygghantverk är kundorienterat och alltid redo att gå den extra milen för att garantera din tillfredsställelse. Vi tar oss tid att förstå dina behov och önskemål, och vi är engagerade i att leverera lösningar som är hållbara, kostnadseffektiva och skräddarsydda för just ditt projekt.

Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör. Därför ser vi till att vårt team alltid har den kunskap, erfarenhet och utrustning som krävs för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste teknologierna och metoderna inom byggbranschen.

Är du redo att börja ditt nästa byggprojekt?

Tillsammans kan vi hitta den bästa lösningen för dig.

Snabboffert