Elektriker Hisingen

Vår bas har varit Hisingen under väldigt lång tid och det är också här vi har gjort allra flest elarbeten. Våra elektriker utgår ifrån från Hisingen och vi har god täckning i närområdena Trollhättan, Kungälv, Ale samt Mölndal och Kållered.

Nu har vi fått in såpass mycket jobb att vi valt att starta en stationen med fasta elektriker ute på Hisingen. Det lämpar sig särskilt väl då vi har flera elektriker som har löpande service och underhållsjobb.

För södra delen av Göteborg, Lindome, Kållered och Kungsbacka har vi låtit vår servicebil hjälpa till och utföra arbeten. I Kungsbacka är det just nu en boom när det gäller jobb som kräver en elektriker. Folk behöver byta till automatsäkringar och hade vi kunnat hitta och anställa fler elektriker hade vi säkerligen kunnat vara i alla stadsdelar i Kungsbacka utan att få slut på jobb.

Behöver du hjälp av oss rekommenderar vi att du fyller i vårt formulär. Vi kan hjälpa till med i stort sett allting när det kommer till eljobb. Det vanligaste vi åker ut på är när vi behöver dra ny el i en äldre fastighet. Det som i folkmun kallas renovering av elen. Den äldre standarden vilken användes förr i tiden, är inte lika säker som dagens föreskrifter. I alla lägen utgår vi från de regler som elsäkerhetsverket har fastslagit, vilket gör att du alltid kan vara säker på att våra elektriker har gjort ett arbete med högsta kvalitet!