Badrumsrenoveringar Göteborg

Vi är specialister på att göra om badrum. Vi har arbetat med att renovera och göra om våtrum och hunnit med fler än 50 badrumsrenoveringar. Vi utgår från dina idéer och vi hjälper dig få ditt badrum precis som du vill. Personliga lösningar är utgångspunkten då vi jobbar tillsammans för att ert badrum ska precis som ni vill ha det!

Att renovera badrum

En badrumsrenovering innehåller flera olika moment. För att hjälpa dig på traven har vi punktat ner hur vi går tillväga när vi renoverar ett badrum.

Ritning, skiss och en plan

Här går vi igenom planering och upplägget av badrummet. Redan här är det bra att bestämma vilken en typ av badrum som skall byggas. Ett badrum som är som ett spa har ofta exempelvis ett massagebadkar kanske även en bastu. Många av våra kunder vill att vi hjälper dem med ett familjebadrum, här ligger fokus på antalet handfat eller att dela upp duschen och badkaret. Ta fram penna, papper och en linjal. Det här steget går alldeles utmärkt att göra själv. Vi har fått in alla sorters ritningar, så se till att börja skissa. Har du ingen skiss så hjälper vi dig att ta fram en.

Badrumsrenoveringar i Göteborg

Vi gör våra badrumsrenoveringar i Göteborg med omnejd, vi har varit i Kungsbacka, Trollhättan, Alingsås ute på öarna. Vår utgångspunkt är vårt kontor på Hisingen men då det krävs har vi utrustning för att ligga över på plats i vår husbil.

Tips inför badrumsrenoveringen
– Hur vill ni kunna använda badrummet?
– Har ni något problem ni vill lösa idag?
– Att installera två handfat är inte dubbelt så dyrt, vattnet är redan framdraget
– Ska det finnas golvvärme?
– Massagebadkar kräver installation av en elektriker
– Vilket material vill ni ha i badrummet?

Nu börjar badrumsrenoveringen

När vi är ute och pratar med våra kunder är den vanligast frågan, hur går det till? Därför tänkte vi skriva ner en generell lista över de arbetsmoment som innefattas i en renovering.

Riva det gamla badrummet
Här arbetar vi med att ner inredning och river de delar av badrummet som krävs för att vi ska kunna bygga det nya vi har kommit överens om.
Slutligt materialval
Samtidigt som renoveringen sker så brukar vi be kunden om deras slutliga materialval. Vilken inredning har valts och vilken klinker ska pryda väggarna.
Köpa material
Vi hjälper dig köpa rätt saker och rätt material.
Varutransport
Vi hjälper dig att få hem allt material.
Snickeriarbeten
Montera badrumsmöbler med mer.
Elinstallationer
Spottar i taket, uttag för rakapparat, eltandborste. I detta moment säkerställer vi att du får el på ett säkert sätt i ditt badrum.
Flytspackla och tätskikt (extremt viktig del av arbete i badrum eller andra våtrum).
Vi är våtrumscertifierade och vi gör ditt badrum helt enligt det svenska regelverket. Vårt jobba är godkänt av alla försäkringsbolag.
Lägga golvvärme
Väljer du golvvärme är det i detta moment vi lägger ut slingan och placerar termostaten.
Kakla och sätta plattor
Det kanske mest välkända momentet, utifrån ditt materialval kaklar vi de mönster eller ritade specifikationer vi har fått av dig.
Ytskikt och målerier
Det här momentet dyker främst upp om du väljer att halvkakla badrummet.
VVSarbete
Handfat, toalett, dusch eller badkar allt behöver vatten. Vår rörmokare tar hand om allt från att knacka ut gammal gjutjärnsbrunn för byte till plast till att koppla dubbla handfat.
Montering av övrig inredning
Nu är vi nästan i mål, här kommer speglar, handdukstorkar och vanliga handdukskorkar upp på väggarna.
Finputsning bortforsling av skräp
En badrumrenovering medför mängder av gammalt material, främst kakel och äldre badrum möbler. Vi hjälper dig att lämna av allt på återvinningscentralen.

Badrumsrenoveringar i Göteborg

Vi kör i Göteborgsområdet, när vi renoverar badrum. Att utgå från Göteborg har massa fördelar, inte minst när det gäller att hämta upp material och att snabbt kunna fylla på med saker som kan tänkas behövas. Vill ni så åker vi gärna med er och tittar på materialet som ni vill ha i ert badrum. På så vis vet ni att vi får rätt saker att jobba med, och ni får precis det ni vill ha i badrummet.

Badrumsrenoveringar i Kungsbacka

Vi har även samarbete med många butiker i Kungsbacka därför har vi valt att ta på oss och åka dit för att göra i ordning badrum, trots att vår utgångspunkt normalt sett är Göteborg. Vi har haft flera kunder nere i Kungsbacka och vill ni få referenser lämnar vi ut dem mer än gärna.

Renovera badrum på Hisingen, Trollhättan samt Uddevalla och Alingsås

Norr om Göteborg och österut har vi lagt upp flera rutter då våra killar har sina utgångspunkter där. Vi har flest antal gjorda badrum på Hisingen sett efter centrala Göteborg. När det gäller Trollhättan och Uddevalla så har vi en hel del lokala förankringar vilket ger oss väldigt bra priser och snabb tillgång till material. Vi kan också stoltsera med att de badrum vi gjort i Alingsås också varit med som referensbadrum när vi gått in i större kontrakt. Något vi är väldigt stolta över. Det viktiga när vi arbetar utanför Göteborg är vi alltid har snabb och bra tillgång på material. Vi vill alltid arbeta med folk som säljer kvalitet, och som vi kan lita på när det gäller att leverera.