Badrumsrenoveringar på Västkusten

Som experter inom Badrumsrenoveringar och andra våtrumsrenoveringar, tar vi stolthet i att leverera kvalitetsarbete som överträffar dina förväntningar. Varje år genomför vi omkring 50 badrumsrenoveringar, förutom andra våtrumsprojekt som tvättstugor och pannrum där det finns krav på tätskikt.

Gratis offert

Renovera badrummet – på ett tryggt sätt

Göteborgs Bygghantverk erbjuder badrumsrenoveringar i Göteborg och omnejd. Vårt certifierade team levererar hållbara och säkra resultat, skräddarsydda efter dina behov. Allt arbete uppfyller moderna säkerhets- och kvalitetsstandarder. För en trygg och professionell renovering, kontakta oss idag!

Snabboffert

Så här renoverar vi ditt badrum – Steg för steg

Bra
Baserat på 12 recensioner
Agneta Olofsson
Agneta Olofsson
Supertrevligt bemötande, snabb återkoppling och professionella hantverkare. Gjorde ett toppenfint arbete med badrummet där en tidigare fuskbyggare varit i farten. Mycket seriöst företag med alla dokument enligt de regler som finns. Kan rekommendera 100%
William Palsson Karting # 88
William Palsson Karting # 88
Stans bästa elektriker! Renoverade elen i huset, fick äntligen min elcentral bytt till ett skåp med snabbsäkringar. Snabbt och lätt via formuläret på sidan!
Tamer Albatesh
Tamer Albatesh
شباب رائعين في كرة القدم
Adam Wartecki
Adam Wartecki
Bra och kompetent företag med ett förstklassigt resultat på badrummet
Vivian Smits
Vivian Smits
Toppenföretag! Professionella, god kommunikation, håller vad de lovar och är engagerade i genom hela byggprocessen. Det här är ett företag som levererar det lilla extra, som löser problem allt eftersom de uppstår och ser till att ro jobbet i hamn i tid så att kunden blir nöjd.

Kostnadsfri offert för din badrumsrenovering

Lämna dina uppgifter i formuläret så hör vi av oss till dig.

  Vad för typ av arbete vill ni få hjälp med?*

  Vill ni få hjälp att välja material?

  Köper ni materialet själva?

  Typ av fastighet?

  När vill ni få arbetet utfört?

  Tid för start av arbetet(kan alltid fyllas i om ni vill).

  • Användning: Hur vill ni kunna använda badrummet?
  • Tillgänglighet: Har ni något tillgänglighetsproblem ni vill lösa idag?
  • Tvättställ: Att installera ett dubbelt tvättställ är inte dubbelt så dyrt, vattnet är redan framdraget
  • Varmt om fötterna: Ska det finnas golvvärme?
  • Fredagsmys: Massagebadkar eller bastu?
  • Personlig touch: Vilket material vill ni ha i badrummet?
  • Varma handdukar: Vattenburen handdukstork eller elektrisk , kanske både och?
  • Planlösning: Fönster i duschutrymmet, planlösningen måste kanske ändras?
  • Tillstånd för renovering: Behöver du tillstånd från exempelvis bostadsrättsföreningen för att genomföra renoveringen?
  • Tidsplanering: Vilka är dina önskade start- och sluttider för renoveringen?
  • Budget: Hur stor budget har ni avsatt för renovering av badrummet eller köket?
  • Speciella arbeten: Finns det specifika delar av renoveringen som kräver extra arbete, till exempel omlokalisering av varmvattenberedare eller installation av ny ventilation?
  • Materialval: Önskar du använda eget material, eller vill du att vi ska tillhandahålla material såsom klinker och porslin?
  • Ventilation: Är den befintliga ventilationen i badrummet tillräcklig för era behov?

  På Göteborgs Bygghantverk erbjuder vi omfattande ansvarsförsäkring för att skydda både våra kunder och vårt team. Vår försäkring täcker eventuella skador som kan uppstå under byggprojekt, vilket ger dig trygghet och säkerhet. Oavsett om det gäller större renoveringsprojekt eller mindre reparationer, ser vi till att allt arbete utförs med högsta noggrannhet och med full försäkringsskydd.

  För mer information, besök vår sida om ansvarsförsäkring.

  Vi på Göteborgs Bygghantverk står för kvalitet och säkerhet i alla våra projekt. För att ytterligare säkerställa din trygghet erbjuder vi omfattande garantier på allt vårt arbete. Våra garantier innebär att vi åtar oss att åtgärda eventuella problem som kan uppstå efter slutfört arbete, så att du som kund kan känna dig trygg med ditt val av hantverkare.

  Våra behörigheter och garantier

  • BBV Våtrum: Vi arbetar enligt Byggkeramiskrådets branschregler för våtrum och utfärdar kvalitetsdokument efter färdigt arbete.
  • Säker Vatteninstallation: Auktoriserade av Säker Vatteninstallation för att säkerställa att installationerna uppfyller kraven i Boverkets byggregler och Konsumenttjänstlagens krav på fackmässighet.
  • Elsäkerhetsverket: Vi har alla nödvändiga behörigheter för att utföra elarbeten i ditt badrum och är registrerade hos Elsäkerhetsverket.