VVS

VVS är en av våra största grenar inom Göteborgsbyggshantverk. Under åren som gått har vi gång på gång lyckats överträffa våra kunders förväntningar.

VVS Göteborg

Vi arbetar med utgångspunkt i Göteborg då vårt kontor ligger på hisingen. Vi arbetar dock i Ale, Alingsås, Bollebygd, Falkenberg, Fjärås, Floda, Gråbo, Göteborg, Härryda, Jörlanda, Kinna, Kode, Kungsbacka, Kungsbacka, Kungälv, Landvetter, Lerum, Lilla Edet, Lindome, Ljungskile, Lysekil, Mark, Mölnlycke, Näl, Nödinge, Orust, Partille, Skene, Sollebrunn, Stenungssund, Surte, Tjörn, Trollhättan, Uddevalla, Varberg, Veddige & Åsa.

Blandare

Vi hjälper dig att byta och reparera din blandare. Vi använder oss enbart av proffsprodukter när vi installerar och renoverar blandare.

Brunn

Här träffar vi oftast på folk som behöver du byta gjutjärnsbrunnen mot en nya plastbrunn för att undvika en röd ruta i besiktningsmannens protokoll.

Diskmaskin

Vi hjälper dig att byta koppla in och eventuellt dra nya för till din diskmaskin.

Element

Värmer du ditt hus med vattenburen värme så behöver du element. Vi hjälper dig att dra nya rör och sätta in nya element. Vi åtar oss också att byta äldre element mot nya energisnåla.

Elinstallation vått rum

Som privatperson utan elcertifiering får du inte byta armaturer i våra rum(läs tvättstuga, kök, badrum), vi hjälper dig att med elinstalltioner i våta rum.
Gasspis

Vi hjälper dig att byta och reparera din blandare. Vi använder oss enbart av proffsprodukter när vi installerar och renoverar blandare.

Golvvärme

I samband med golvläggning så uppkommer ofta frågan om det går att att lägga in golvvärme. Golvvärme är ett utmärkt sätt att sänka uppvärmningskostnaderna, vi hjälper dig med golvvärme oavsett om det är vardagsrum, kök eller till det nya badrummet.

Omdragning av rör

Äldre hus behöver ofta en översyn av rören som transporterar vatten både avlopp och dricksvatten. Det vanligaste jobbet vi får här är att dra om rör i huset  så att de ligger under golven eller inne i väggarna.

Toalett

Vi hjälper dig att byta och installera din toalett. Vi hjälper dig dra nya rör, eller att bygga en stabil ram med fixtur för den vägghängda toaletten.

Tvättmaskin

Vi kopplar in din tvättmaskin och ser till att installationen blir fackmannamässigt utförd.

Varmvattenberedare

Varmvattenberedare är en produkt som används för att värma vatten som ska användas i hushåll för tvätt, bad, dusch m.m. Vi hjälper dig med installationen.

Värmepanna

Vi hjälper dig att byta och reparera din värmepanna.

En del av vårt arbete omfattar Badrumsrenoveringar