Tjänster vi erbjuder

Vi erbjuder flera sorters tjänster i Göteborg med omnejd. I dagsläget har vi valt att arbeta med snickerier exempelvis altanbygge det kan också vara en carport. Vi har arbetat i rollen som totalentreprenör vid utbyggnader, tillbyggnader samt nybyggnationer. En av våra delägare har el-behörighet och vi kan såldes gör alla olika sorters eljobb.

Klicka på bilden för att kolla behörighet.

Vi gör flertalet eljobb och vår starka sida är att vi inte behöver kalla in någon annan firma utan då vi har all vår kompetens inhouse. Vi är behöriga för arbete med badrumsrenoveringar då vi är ett behöriga för våtrum. Vi gör allting inom VVS och vi är certifierade av Byggkeramikrådet med deras behörighet för våtrum. Vi kan stolt berätta att vi varit med och vunnit flera jobb enbart på den kvalité vi levererar i våra jobb. Det vanligaste arbeten vi utför är badrumsrenoveringar, hel- och halvkaklingar men vi har vid ett flertal tillfällen satt mosaic. När det gäller VVS arbete är det främst rördragningar och renoveringar och nybyggnationer av tvättstugor. Vill du se vår våtrumsbehörighet kan du klicka på bilden.

PÅ företaget har vi stor vana av fönster då vi under redan 1996 började importera och klä svenska hus i med nya fönster. I samband med detta blev vi certifierade ställningsbyggare. Vi har bytt över 3000 fönster sedan vi började. Vi är vana att jobba högt upp och vi arbetar både med träfönster, PVC-fönster samt aluminiumfönster.