Snickerier

Snickargläjden är något vi söker hos alla personer vi anställer. Våra snickare har en bred kunskap inom snickeri, vi gör alltid vårt bästa för att förstå materialet vi arbetar med och den plan kunden har. Vi har arbetat länge och vi har stor erfarenhet av flera olika typer av jobb.

Snicker Göteborg

Ett jobb som innefattar snickeri innehåller ofta flera moment. Nedan har vi listat några av de vanligaste jobben vi hjälper våra kunder med.

Altan & Uterum

Förverkliga din idé om en härlig baksida där du kan sitta och njuta av solen och att vara utomhus. Vi har byggt altaner i nivåer, mellan huskroppar runt pooler osv. Vill du istället få ett nytt rum till huset, ett rum där du kan njuta av att alla väggarna är i glas och känslan av att vara ute utan att frysa. Då ska du låta oss hjälpa dig med ett uterum.

Brygga

För dig som är båtägare så är tanken på en egen brygga aldrig var lång borta, det har våra kunder berättat. Vi hjälper dig med allt från båtbrygga till badbrygga, dessa gjuts/pålas fast i marken. VI har också erfarenhet av att bygga bryggor som inte är fast förankrade i sjöbotten utan flyter och förankras via tampar och rep.

Fasadarbeten

Behöver din fasad en  upprustning, vi hjälper dig med allt från inspektion(mögelkoll, ruttna brädor), till att göra arbetet på fasaden.

Fin & Möbelsnickeri

Att arbeta med snickeri handlar om att både framställa helt nya saker på beställning, men en stor del av jobbet går också ut på att renovera gamla trädetaljer på ett sätt som gör att de ser ut som i originalskick. Utsmyckningsdetaljer i ett hus, som paneler och fönsterbågar blir som nya efter en renovering av en finsnickare.

Garage & Carport

Vi bygger ditt garage från grunden, vi har under senaste året varit med och gjort 4 garagebyggen från att gjuta grunden till att installera garageporten.

Golvläggning

Vi hjälper dig att välja ut och lägga ditt nya golv. Vi har tillgång till flera specialistbutiker där det finns specialgolv som inte annars går att få tag i.

Trappor
Behöver du en trappa, vi kan hjälpa dig med ritning, och kostnadsförslag. Vi arbetar mycket nära en av västsveriges bästa trappbyggare.