Badrumsrenovering i Göteborg

En fuktig källare har byggs om och dränerats. Nu finns där ett nyrenoverat badrum. Detta blev vår 70:e kund i Göteborg som valt att anlita oss för badrumsrenovering.

Låt oss börja med att visa hur vi tillsammans med kunden har valt att göra ett härligt och nytt badrum.

Materialvalet här var viktigt för att få till en riktigt naturlig känsla

Att göra badrumsrenoveringar i göteborg är något vi gjort under flera år och för oss är det viktigt att vi hjälper kunden genom hela processen.

Ett badrum är en stor investering och inte sällan går det att värdera upp huset i direkt anslutning till att arbetet är slutfört. Det krävs dock att alla som arbetat i badrum är våtrumscertifierade. Vi är stolta över att alla som jobbar hos oss är certifierade att arbeta med badrum.

Med godkänd besiktning av försäkringsbolaget gäller alla garantier för badrumsrenoveringen. Det ger också banken en trygghet att värdera upp huset och på så vis lyfta in kostnaden för renoveringen i bolånet.

Vi har hjälp många kunder att finansiera deras badrumsrenoveringar på detta sätt. En renovering kostar ca 120000 – 150000kr, men efter finansieringen syns det som en extra kostnad på bolånet om ca 200 kr per månad.

Väggar och kommod/handfat är färdiga nu är det badkar som ska på plats.