Badrum före och efter nr. 2, plus trapprenovering

Vi har haft många frågor om att publicera ytterligare före och efter bilder på en badrumsrenovering nära Göteborg. Här har vi samlat några extra bilder från ett tidigare projekt.

Först ut är en 20-tals trappa utan handledare. Vi hjälpte kunden att hitta en som tidsenligt passade den typ av hus som kunden bodde i.

Att installera en handledare är krångligare än vad många tror då vi när vi gör infästningar måste hålla oss till svenska branschregler.

När väl allt är på plats gör det en enorm skillnad för hela intrycket. Vi får många kunder som frågat om just trappor och badrum.


I samma hus fick vi också tillåtelse att visa upp ett av de färdiga badrum vi har varit med och sammanställt. Kunden valde här ett mönsterpassat klinker vilket ger hela rummet en helt ny upplevelse. Kombinerad handdukstork med båda el och vatten samt en duschvägg i härdat glas. Kunden valde en egen och unik lösning vi börjat se på allt fler ställen, badkar och dusch i kombination. DU kan också se det vita formgjutna badkaret, av högsta kvalitet.